שינוים פיזיים

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

27/11/2009 | 11:02 | מאת: שמעון

שלום, אבי בן 72 בעל היסטוריה של מחלות כרוניות רבות(י.ל.ד- סכרת סוג 2 על השפעותיה השונות וכו') בשנה האחרונה אנו מרגישים כי חל שינוי בתגובות הפיזיות שלו. הליכה איטית, תגובות איטיות,דיבור קצת כבד. לאור מחלותיו הרבות הוא נוטל תרופות רבות ועולה חשש כי תגובותיו אולי נובעות מתרופות אלו? יש לציין כי מדובר באדם עצמאי, שאינו נזקק לעזרת אחרים , אנו לא מבחינים בבעיה קוגנטיבית או מנטלית כל שהיא. האם יש מרפאה\רופא (מרחב?)\בדיקה העוסקת באיבחונים שאינם קשורים לפן המנטלי בהכרח לצורך מתן הבחנה? ממתין לעידכון.

29/11/2009 | 11:30 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שמעון היקר, האבחון צריך להיות נוירוגריאטרי והמרפאות שהוזכרו, כולל "מרחב", בהחלט מתאימות לביצוע. בברכת בריאות טובה, ד"ר אלי ורטמן, מנהל מרפאות "מרחב", קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר