מבחן fim

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

09/06/2014 | 20:27 | מאת: צדי

שלום רב אבי בן ה 88 אושפז עקב שבר בברך ונערך לו בבית החולים מבחן בשם FIM ביום השחרור להלן תוצאות המבחן תקשורת: הבנה-שמיעה:2 הבנה-ראיה:2 התבטאות מילולית:6 התבטאות לא מילולית:6 יכולת חברתית: אינטראקציה חברתית:2 פתרון בעיות:2 זיכרון:3 סה"כ ציון 54 נק נתתי לך את כל הפרמטרים. מה אפשר ללמוד ממבחן הfim. האם לערכתך לפי התוצאות של הפים. אבי יוכל לשנות צוואה? כי העו"ד אמר לי שהנתונים שקובעים לכשירות ניראים נמוכים. אם פסיכוגריאטר היה רואה זאת הוא בכלל היה ניגש למבחן מינימנטל?  אודה על תשובה בהקדם

10/06/2014 | 20:00 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לצדי שלום רב, ה FIM הוא מדד הערכה לתפקוד עצמאי: FUNCTIONAL INDEPENDENCE MEASURE AND FUNCTIONAL ASSESSMENT MEASURE http://www.dementia-assessment.com.au/symptoms/FIM_manual.pdf לא אוכל לתת חוות דעת רפואיות פרטניות בפורום זה. אני מציע שתפנה עם אביך ליעוץ אצל נוירולוג או פסיכוגריאטר לקבלת חוות דעת פרטנית. בברכת בריאות

מנהל פורום אלצהיימר