ריספרדל קונסטה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

25/11/2009 | 14:56 | מאת: יונה

אימי, חולת נפש, מטופלת בריספרדל קונסטה מזה שלושה חודשים. בת 77. לאחרונה אני חשה בנסיגה מנטלית ונסיגה בזיכרון. האם זו תוצאה של התרופה? הייתכן שגרם לכך אירוע מוחי שעברה לפני שנתיים? שילוב של שניהם?

29/11/2009 | 11:07 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

יונה שלום, כל מה שאמרת אפשרי.ממתי אמא מוגדרת כחולת נפש? אנא העבירי את האינפורמציה, משמעותית לגבי התשובה ולגבי האפשרויות לטפל בה. בברכת בריאות טובה, ד"ר אלי ורטמן,מנהל מרפאות "מרחב", רח' קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר