אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/11/2009 | 11:24 | מאת: מאי

אבי בן 84 חולה אלצהיימר, מטופל באסנטה. גר בבית עם מטפלת פליפינית,שמתלוננת שכל הזמן מדבר על מין. יוצא ערום מהמקלחת, רוצה שתכנס איתו למיטה. היא מתלוננת ,פגועה, ומפחדת. ניסינו לדבר איתו אך זה לא עוזר. אנחנו פוחדים שהמטפלת תעזוב. מה עושים? תודה.

20/11/2009 | 13:16 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

מאי שלום צריך לנסות להעריך את אביך מבחינה רפואית על מנת למצוא גורמים / תרופה הניתנים לטיפול ולייצוב המצב. בנוסף, צריך לבדוק שאין תרופות שאביך לוקח העלולות לגרום למצב זה, ובכל מקרה כדאי לעבור הערכה מסודרת ומתאימה. בברכה, ד"ר אלי ורטמן - מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר