אבחון מדויק של אלצהיימר ?

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

30/01/2012 | 07:30 | מאת: אורלי

האם תקינות מוחלטת של בדיקות-דם ו-CT בוודאות פוסלת אפשרות של התחלת אלצהיימר ? במידה ולא, האם קיים מבחן מדויק יותר לאבחון של המחלה מאשר השאלון הסטנדרטי אצל הגריאטר ? האם ירידה בזיכרון בהכרח קשורה להתחלת המחלה או שע"י אבחון נכון ניתן להפריד בין השניים ולקשר את הירידה בזיכרון לזיקנה ולא בהכרח לדמנציה אפשרית ? האם קיים טיפול אפשרי בבעיות הזיכרון ?

13/02/2012 | 14:09 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

לא פוסל. מבחן ע"י שאלון תומך באבחנה ואפשר להבחין בין מצבים.קיים טיפול אפשרי בזיכרון.

מנהל פורום אלצהיימר