אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

27/01/2012 | 00:52 | מאת: זיוה

אמי אובחנה כחולת אלצהיימר,כרגע מתפקדת באופן עצמאי, עד עתה נסינו להסתיר ממנה את עובדת היותה חולת אלצהיימר. בשיחה עימה ,על סבתי שאף היא לוקה באלצהיימר, חשפה אימי בפניי את העובדה שהיא לוקה גם כן במחלה. כיצד עלי להתייחס לכך? האם להתעלם או להתייחס למידע של אימי ? לדעתי מידע זה ידוע לה מזמן אלא שרק עתה מצאה לנכון לחשוף בפנינו את העובדה שהיא יודעת זאת

13/02/2012 | 14:22 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום, על מנת לייעץ נדרש להכיר אישית את המטופל ואת הנסיבות . במידה ומחליטים לחשוף בפניה יש לעשות זאת ברגישות ,תמיכה ואהבה.

מנהל פורום אלצהיימר