תרופות לאלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

19/11/2009 | 17:55 | מאת: אמלי

מכובדי, אבקש לדעת האם התרופות הניתנות לחולי אלצהיימר יכולות : 1. לעצור את התפתחות המחלה? 2. לעכב את התפתחות המחלה? האם כן לכמה זמן??? 3. האם הדבר תלוי בחולה או שמא התופעות זהות לכולם? תודה- אמלי

20/11/2009 | 13:12 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

אמלי שלום 1. אף אחת מהתרופות הידועות היום אינה עוצרת את התפתחות המחלה. 2. בחלק מסויים מאד (לא הרבה) מהחולים מהלך ההידרדרות יעוקב בכ- 6 חודשים ולאחר מכן כבר לא תהיה השפעה לתרופה. 3. זה תמיד תלוי מהם הגורמים הרפואיים האינדוודואלים בחולה הספציפי, כיוון שלעיתים קרובות ישנם גורמים רבים במקביל שניתן לטפל בהם ולייצב את המצב. בנוסף, קיים סיכוי שבמידה ויטופלו הגורמים הנ"ל התרופות ישפיעו במידה רבה יותר. בברכה, ד"ר אלי ורטמן - מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

25/11/2009 | 21:58 | מאת: ציפי

אמי החלה בדימנציה, ולאחר הרבה נסיונות של תרופות, היא מקבלת ביום:20 מ"ג ebixa ו275 מ"גseroquell,והתרחש נס.מצבה מבחינה מנטלית טוב.

מנהל פורום אלצהיימר