בעיה בשליפה.

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

02/01/2012 | 17:58 | מאת: אנונימי

שלום, בכמה חודשים האחרונים אני מתקשה להיזכר בדברים, למשל תוך כדי הרהורים (חשבתי על משהו באנגלית), פתאום אני לא מצליח להיזכר איך אומרים הדדי באנגלית, מילה שהשתמשתי בה המון פעמים, (רצוי לציין שעברתי את בחינת הבגרות באנגלית של 5 יחידות לימוד בציון 85), אחרי בערך עשר דקות, אני נזכר שזה Mutual, דברים מהסוג הזה קורים לי המון ביום-יום. בנוסף, למשל אחרי שאני קורא כמה כתבות באינטרנט, ומפסיק, אני מתקשה להיזכר מה היה באותן כתבות, אני נזכר בפיסת מידע פה ושם, אבל את הרוב אני לא זוכר. רצוי לציין שאם אני חוזר לאותן הכתבות, אני מזהה אותן, כך ניתן להסיק שאין בעיה באכסון, אלא בשליפה. האם יכול להיות שבעיות השליפה מעידות על אלצהיימר? תודה מראש.

03/01/2012 | 14:54 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום לך, רצוי בפניה לציין את גילך. יחד עם זאת, כדאי לאבחן בהקדם את הנסיבות והגורמים שניתן לטפל בהם על מנת שנוכל לנסות ולשפר את מצבך. ניתן ליצור קשר עם מרפאתנו קרליבך 13 תל אביב 03-5612525 בברכה, ד"ר אלי ורטמן

03/01/2012 | 16:58 | מאת: אנוננימי

האם בעת הופעת אלצהיימר יכול להיות מצב שיש בעיה בשליפה אך לא באכסון?

מנהל פורום אלצהיימר