דמנציה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

17/12/2011 | 09:13 | מאת: אירן

אימי בת 82 חולה בדמנציה שוהה בבית אבות אחרי האשפוז השלישי תוך חודשיים ישנה תופעה חדשה שלה של צעקות לא רצוניות האם זו תופעה אופיינית לחולי דמנציה? עליי לציין כשאנחנו מבקשים ממנה לא לצעוק היא מבקשת סליחה, האם פסיכייטר יכול לתת לנו איזה שהוא כיוון לדעת מה בדיוק קורה? לאח הראשי בבית אבות יש תשובה "המח שלה נמחק"

25/12/2011 | 10:21 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום, ייתכן שלאמך יש דמנציה שפוגעת גם באונות פרונטליות של המוח, אפשר לקבל טיפול אצל פסיכיאטר בתרופות. בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב קרליבך 13

מנהל פורום אלצהיימר