אבחנה חוזרת של אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

12/12/2011 | 12:16 | מאת: בתשי

רציתי לבדוק מתי כדאי לבדוק האם האבחנה של אלצהיימר היא נכונה, אימי כבת 74, אובחנה לפני כ 4 שנים במרפאת זכרון, אנחנו רואים את מצבה התפקודי, בעיקר בדיבור ובזכרון מתדרדר, היתה מישהי שאמרה לנו בשלב כלשהו כי לפי ההסטוריה הרפואית שלה ככל הנראה מדובר בדמנציה וסקולרית, האם הדברים משמעותיים לטיפול האפשרי, האם יש טיפול שמבריא?? מה היית מייעץ לעשות? תודה

19/12/2011 | 12:11 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום בתשי, באבחנה מבדלןת של מחלת אלצהיימר קיימות גם מחלות אחרות ובתוכן גם שינויים מוחיים על רקע וסקולרי פגיעה מוחית וסקולרית דורשת בירור מסויים, ןבעצם מאפשרת טיפול מונע. אם יש לכם ספק נא לפנות אלינו להערכה נוספת או במקום מועדף עלים. בברכה, ד"ר אלי ורטמן קרליבך 13 תל אביב

מנהל פורום אלצהיימר