זיכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

16/11/2009 | 13:50 | מאת: אני

אני בת 52.אבל קורה לי ואני שוכחת שמות של אנשים או חפצים.לפעמים אני לא זוכרת מה רציתי ואיפה הנחתי משהו.האם יכול להיות שאלו שלבים ראשונים לאיבוד זיכרון.ומה ניתן לקחת להאיט הקצב. בכלל האם אלצהיימר יכול להגיע כבר בשלבים אלו של החיים?

17/11/2009 | 12:02 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום לך, בפנייתך את מתלוננת על ירידת זכרון. בגילך, יכולים להיות מספר גורמים שכדאי לבררם. מחלת אלצהיימר איננה אחת מהם בגילך. לאחר הבירור וזיהוי הגורם המדויק לתלונותיך, ניתן יהיה להתאים לך טיפול ואולי אפשרי גם לעצור ולשפר את ירידת הזכרון. בברכת בריאות טובה, ד"ר א. ורטמן, מנהל רפואי מרפאות "מרחב", רח' קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר