תורשה?

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

21/11/2011 | 08:28 | מאת: עדי

אני בת 51 אבי חלה באלצהיימר ונפטר לפני שנים רבות... בחודשים האחרונים חלה ירידה מסויימת בזכרוני (שכחתי דברים, שיבשתי מילים ומשפטים וכו'). עשיתי מס' בדיקות ביניהן EEG, בדיקה קוגנטיבית ומיפוי מח ונמצא שהכל תקין וכי יתכן והייתי בתקופה מתוחה בחיי (דבר שהוא נכון) ולכן הסימפטומים... על אף זאת אני חוששת ומבקשת לדעת האם האלצהיימר תורשתי... אודה על מענה לכתובת המייל שלי

23/11/2011 | 11:19 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רב, אם עברת בירור ולא היו ממצאים אובייקטיבים עולה אפשרות של מצב דבכאוני או חרדתי. אם את מעוניינת את יכולה להגיע למרפאתנו לבירור נוסף על בדיקות שעשית. בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב - קרליבך 13 תל אביב

מנהל פורום אלצהיימר