חשש

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/11/2011 | 18:40 | מאת: שרון

אני בת 49, לפעמים קורה לי שאני קוראת כתוביות של סרט ואני נתקעת ולא מצליחה לקרוא, לא מצליחה לחבר את האותיות למילה. קורה לי לעיתים רחוקות, אולי כשאני עייפה. תמיד הייתי אדם עם חרדות ואני נוטלת ובן כבר שנים, אך לא באופן רצוף, לפעמים יכולה לא להשתמש שבועות או יותר ולעיתים יומיומי.תלוי ברמת הלחץ בחיי. תמיד סבלתי מבעיות קשב וריכוז, הבנת הנקרא, מאז ילדותי. הזכרון הקצר לא משהו אצלי. אתה חושב שאני צריכה להגיע למרפאה ניאורולוגית? תודה

23/11/2011 | 12:09 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום שרון, בהחלט תיארת מצבים שדורשים ממך לפנות לניורולוג. בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב קרליבך 13, תל אביב

מנהל פורום אלצהיימר