דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/11/2011 | 18:03 | מאת: אייל

ד'ר שלום אני בן 45 בריא.בשנה האחרונה יש לי בעיה של שמות.אני לא מצליח לזכור שמות גם אנשים שאני רואה על בסיס יום יומי לוקח לי זמן עד שאני מצליח ליזכור.בנוסף בזמן האחרון לפעמים(לפחות פעמיים ביום) מילים נתקעות לי וקשה לי להוציא את המילה הנכונה.האם אני צריך ללכת לאבחון ואיפה.אודה תשובתך.

19/12/2011 | 12:45 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רב, בגיל שלך הבעיות שעליהן אתה מספר לא אופיניות. אתה יכול לפנות לרופא ניורולוג בקופ"ח או גם מוזמן להגיע למרפאה אלינו. בברכה, מרפאות מרחב, קרליבן 13 תל אביב

מנהל פורום אלצהיימר