אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/11/2011 | 17:53 | מאת: אור

לאבי הנוירולוגית אמרה תוך שניות:יש לך את ה"מחלה" וכששאלנומה זו המחלה ,ענתה:אלצהיימר. 1.האם זו דרך לבשר על המחלה הנוראית הזו? 2.אבי מתקשה לקבל את הגזרה והוא רוצה להמשיך לנהוג והוא נוהג.הוא בן 84 ובתחילת המחלה,-מה עושים? 3.אבי לא זוכר מה הוא עושה עם הכסף שלו.הוא מוציא מהבנק סכומי כסף גדולים במזומן ולא יודע לומר לאן זה הלך. לא מוכן לת יפוי כח לי או לבנו שזה אחי.רוצה לשלוט על החים שלו ולהיות עצמאי. אני חוששת שהסתבך כלכלית.אני חוששת מהמטפלת הזרה שיש לו שתנצל את מצבו ותקח כספים.מה עושים? 4.איך אפשר לעזור למחלה לעצור חוץ מכדורים ואיך מדברים אתו על המחלה הזו מבלי להפחיד ולהעליב אותו? תודה תודה תודה

19/12/2011 | 12:51 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום אור, כן, זוהי מרפאה פרטית אך אפשר לקבל החזר מקופ"ח כולל מאוחדת. המרפאה כמו שכתוב היא לבירור בעיות קוגנטיביות. בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב, קרליבך 13 תל אביב

מנהל פורום אלצהיימר