תשובה שלילית מביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

29/09/2011 | 21:33 | מאת: מיכאל

אבי בן 70 עם דמנציה מזה 8 חודשים.לאחרונה חלה החמרה במידת השיכחה. סגרנו לו את העסק ושילבנו אותו למועדון יום 3 פעמים בשבוע. מבחן אצל הרופא חלה ירדה בזיכרון ל 19. והמלצה להשגחה. הגיעה אחות מהביטוח הלאומי וקיבלנו את תוצאות הועדה. נקודה אחת בלבד!!!!!!! כלומר אין זכאות ועלינו לממן את מרכז היום. מנסיונכם האישי, מה עושים?? אבי אינו נוטל תרופות לבד, מסרב להתקלח וממציא סיפורים מדי יום. מה עושים חברים????? מה נדרש לערעור? כל כמה זמן ניתן לערער? אגב אימי עובדת ובימים שאינו במועדון הוא ללא השגחה בבית. תודה מיכאל

24/10/2011 | 13:29 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום מיכאל, לאיתור ועיגון בעיות הדימנציה יש לפנות למרפאה המתאימה. נשמח לעזור וזאת כדי לאבחן את מצבו ובכך לערער על החלטת הביטוח הלאומי. בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאת מרחב, קרליבך 13 תל אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר