החזר תשלום מבית אבות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

18/09/2011 | 00:10 | מאת: שלומית

שלום לכולם, אבי (חולה דימנצייה)שהה בבית אבות מעונות מרגוע ברמת גן במשך מספר חודשים. התשלום נעשה באמצעות שיק אחת לחודש באופן פרטי. מאחר ולא היינו מרוצים מהטיפול ומהיחס רצינו לעזוב את המקום, אך ביקשנו להמשיך את השהייה עד שנמצא מקום אחר. נתבקשנו ע" מנהל המקום ובעל המקום לשלם מחיר חודשי מלא ובמידה ונעזור לפני תום החודש יוחזר לנו הסכום היחסי. לצערנו, משום שלטענתם היו צריכים להכניס דייר חדש למחלקה, ועוד לפני שמצאנו מקום הם איימו שיעבירו אותו למחלקה אחרת (פחות טובה), ולכן נאלצנו בבהילות , כבר ביום למחרת להעביר את אבי. למרות כל זאת, אנו "רודפים" אחרי בעל ןמנהל בית האבות לקבל החזר על התשלום ופשוט מתעלמים מאיתנו. מה עלי לעשות בכדי לקבל את המגיע לנו??? בתודה מראש, שלומית

27/09/2011 | 11:50 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום שלומית, מדובר בהסכם פרטי אתם צריכים לדבר על כך עם עו"ד ולא עם רופא. בברכה, ד"ר אלי ורטמן, "מרפאות מרחב" קרליבך 13 תל אביב

20/11/2011 | 18:14 | מאת: הנסיך הקטן

תשבו יום אחד 3-4 שעות ותכתבו בכמה שורות את התנהלות המקום ומנהלו בפורומים,בפייסבוק,תפתחו דף בבלוגר,תכתבו למשרד הרווחה בדף האינטרנט שלהם,וכמובן מכתב מעו"ד עם העתקים למבקר המדינה,משרד הרווחה וגם פנייה לכתב החדשות מר חיים רבלין תעזור! בהצלחה !!!

מנהל פורום אלצהיימר