םרקינסון ואלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

08/08/2011 | 19:45 | מאת: רחל

אמי היקרה חולה בשתיי המחלות ונמצאת בדיכאון עמוק יש לה התקפים של אפטיות ומלמולים חסרי פשר האם זה קשור לאלצהימר? האם תרופה נוגדת דיכאון יכולה להחמיר את ההתקפים האלה?

10/08/2011 | 15:42 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רחל , כמה זמן אמא חולה במחלת האלצהיימר ? מתיי החלה ההידרדרות ? איזה תרופות אמא לוקחת? האם היא סובלת ממחלות רקע ? מה זו המחלה השנייה ? אנא תפקססי למרפאתי את כל החומר הרפואי של אמא וננסה לעזור. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב פקס03-5623033

מנהל פורום אלצהיימר