מחלת אייצמר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

05/08/2011 | 20:01 | מאת: שלום שמי ענבל

אמי חולה במחלה היא במצב ב"ה עדין טוב אבל אני רק לא מבינה למה שהפסיכאטר שהנורלוגית שלחה איתי אליו אל נתן לה תרופה להעט את המצב כי אני יודעת וקראתי שיש תרופה כזאת... וכולי ממורמרת עקב זה... קשה לי מאוד לראות את אמי במצב הזה בבית הייתי מעוניינת לדעת אם יש מקומות שאפשר לקחת אותה שהיא תוכל להנות ולחייך שיהייה לה מצב רוח יותר טוב. תודה לכולם

07/08/2011 | 11:46 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום ענבל , מצב זה יכול לסמן דיכאון . כמובן שצריך לבדוק מה גורם לדיכאון או למצב רוח מדוכדך. ע"מ לעזור .מומלץ להעזר בפסיכוגריאטר או בנוירוגריאטר. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב 03-5613737

07/08/2011 | 12:02 | מאת: עבנל

אני לא הבנתי מה קשור הדיכאון... אני פשוט רוצה לדעת למה הרופאים לא נותנים מהר את התרופות שצריך לקבל ... האם התרופה הייתה יכולה להעט את המצב שלה?.... ומה אפשר לעשות אם אתה קורה לזה דיבאון מה אפשר לעשות כדי שלא תיהייה במצב זה?

מנהל פורום אלצהיימר