אימי חולה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

05/08/2011 | 09:13 | מאת: שירלי בת לאם חולה

ד''ר אלי שלום.. אמי היקרה אובחנה כחולה כבר כמעל שנתיים והיא רק בת 61 ..אישה שהייתה עובדת כט.אלקטרוניקה ויצאה לפנסיה מוקדמת עקב היותה בנוסף אישה נכה וכך קרה האסון המחלה הארורה... היא נוטלת את תרופות האיבקסה,ואיזה שהוא מדבקה שלא זוכרת את שם התרופה אך ישנה לאחרונה הרבה חוסר שקט אצלה וזה מתאפיין במעיין "בכי ומילמולים " של חוסר שקט וזה לפעמיים יכול לקחת חצי יום כך.. האם ישנה תרופה שהיא תוכל לקחת על מנת להרגיע אותה שתהיה יותר נינוחה ויהיה לה יותר נעים לעבור את היום יש לציין שהיא בבית עם מטפלת צמודה לכול צרכיה.. אשמח לקבל את דעתך...לאימי היקרה ובכול כך חסרה פה וגם לא...לצערי...אשת חייל מי ימצא....

07/08/2011 | 17:32 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום שירלי , צר לי לשמוע על מצבה של אמא . אני מציעה שאמא תבוא לייעוץ אצל נוירוגריאטר המתמחה במחלות דמנטיות ושינוי התנהגות הנובעים מהמחלה. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב .

מנהל פורום אלצהיימר