בעיות זכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

11/11/2009 | 20:43 | מאת: הגר

אימי, בת 74. סובלת מזה שנתיים-שלוש מבעיות זכרון שעיקרן התמצאות בזמן עתיד וכן שיכחת אינפו' חדשה. כשנמסר לה לגבי ארוע כלשהו בעתיד, היא לא מצליחה למקם את הידע על רצף הזמן ותמיד תטעה כשתתייחס לאותו ארוע. לדוג', משהו שאמור לקרות בעוד שבוע, כעבור יומיים היא תשאל לגביו. אין לה בעייה לזכור ארועי עבר בפרוטרוט, אבל כל מידע חדש לא נקלט בכלל או נקלט חלקית. מה המלצתך? אם מדובר באבחון, בבקשה התייחס לאזור חיפה.

12/11/2009 | 10:17 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום הגר, המצב שאת מתארת בהחלט משמעותי. הדבר יכול להעיד על פגיעות מוחיות עם הכוונה למחלות ייחודיות. במידה ואת מחפשת מרפאה באיזור חיפה-את יכולה לפנות למרפאה בבי"ח רמב"ם. איחולי בריאות טובה, ד"ר אלי ורטמן, מנהל רפואי מרפאות "מרחב" קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר