אמא

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

10/03/2011 | 00:57 | מאת: אבי

אמא שלי בת 64 כבר כחצי שנה יש לה בעיות עם זכרון וביקר עם קשר לוגי בין הדברים. בזמן אחרון יש לה חרדה ופחד שמישהוא נכנס או מדבר . היא מדמינת דברים וכל קול ששומעת מפרשת לפי דמיון שלה וגם אנשים היא רואה לפי דמיון שלה. לפי הוראה של רופא היא כבר 5 ימים מקבלת donepezil ויומיים לוקחת seroquel התרופה זו(seroquel 25 פעם ביום) פשוט מרדימה אותה לכל היום.ברגע שהיא מתוררת היא מבולבלת עוד יותר . האם כך צריך להיות והאם להמשיך לתת לה אותם? האם זה לא מזיק ולא יעשה יותר גרוע? אשמח לקבל תשובה ותודה מראש

13/03/2011 | 11:37 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום אבי , עליכם להפסיק את התרופה במיידי. וללעבור הערכה נוירולוגית מקיפה. בברכה ד"ר אלי ורטמן מנהל מרפאת מרחב ,קרליבך 13 תל אביב . טלפון - 03-5613737 .

מנהל פורום אלצהיימר