אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

14/02/2011 | 14:30 | מאת: מלאך

אמא שלי בת 68 חולת אלצהיימר כבר 3 שנים... כפי שידוע שהכל התחיל באופן הדרגתי.. עד שהמצב הדרדר. כיום היא מוגדרת כחולה קשה מאוד לא זוכרת כלום לא מודעת למה שמתרחש מסביב.. אפילו לא מבחינה מה טוב ומה רע מה מסוכן ומה לא.. מאוד מאוד אגרסיבית בענייני היגיינה.. מסוגלת לאכול כל דבר שהיא רואה.. אני מבקש מכם שתעזרו לי שתנחו אותי לייעוץ הנכון.. כל מה שאני רוצה זה לפתור את בעיית ההגיינה ושליטה על הצרכים שלה( אגב היא שולםת פשוט לא יודעת איפה מותר ואיפה לא)

15/02/2011 | 12:51 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום לך , את/ה מתאר/ת התפתחות מהירה של המחלה. כנראה שיש תופעות שמשפיעות על מהלך המחלה. אשמח ותעבירי חומר רפואי של אמא בהקדם ע"מ שנוכל לעזור. בברכה ד"ר אלי ורטמן מנהל מרפאת מרחב קרליבך 13 תל אביב - יפו. טלפון - 03-5613737 פקס - 03-5623033

20/05/2011 | 21:35 | מאת: עידו

שלום רב, רציתי לשאול למרות המצב הקשה. אמי גם כן חולת אלצהיימר, אובחנה לפני כ- שבוע. באיזה שלב המחלה של אמך הייתה כשאבחנו אצלה את המחלה ? תודה רבה, ואמן שכולם יהיו בריאים.

מנהל פורום אלצהיימר