בעיות זיכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

08/02/2011 | 19:51 | מאת: הטי

שלום בשנה האחרונה אימי מאבדת את הזיכרון לטווח קצר (בת 74) וכן שוכחת מילים ועוד. בסופו של דבר הצלחנו לשכנע אותה ללכת לרופא והוא שלח אותה לעשות בדיקות במרפאת בריאות הנפש ברמת חן. שם נתנו לה תרופה בשם רסיטל שעל העלון שלה כתוב שזה לדיכאון. האם התרופה הזו היא בשימוש גם לזיכרון, או שפשוט היא הצליחה לבלבל אותם שם עם כל הסיפורים שלה? תודה

15/02/2011 | 12:41 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום הטי , רסיטל היא תרופה המטפלת בדיכאון . במידה והשיכחה נגרמת כתוצאה מהדיכאון. ייתכן והתרופה תעזור . במידה והשיכחה נגרמת מגורמים אחרים. רסיטל לא יעזור . וכדאי לבדוק בהקדם מה משפיע על הזיכרון . בברכה ד"ר אלי ורטמו "מנהל מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב . טלפון - 03-5613737 פקס 03-5623033

מנהל פורום אלצהיימר