הזיות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

01/02/2011 | 17:46 | מאת: גילה

אמי אישה שחולה בדמוי פרקינסון וגם בדמנציה. יש לה הזיה שחוזרת על עצמה שאבי הלך לאיבוד ולמעשה הוא נימצא איתה בבית כל הזמן. איך מתמודדים מה אומרים לה? שהיא טועה וזה לא נכון האם להתווכח איתה כל הזמן?

15/02/2011 | 12:37 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום גילה , לשאלתך - אין מה להתווכח איתה. אפשר לעזור בדרכים שונות תרופות /טיפולים , מה שמצריך בירור מעמיק. אשמח ותשלחי חומר רפואי בהקדם. מס' פקס 03-5613737 טלפון - 03-5613737. בברכה ד"ר אלי ורטמן מנהל מרפאת מרחב. קרליבך 13 תל אביב .

מנהל פורום אלצהיימר