אבא

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

25/01/2011 | 20:38 | מאת: daniel

שלום ד"ר אלי ורטמן אבא שלי השתחרר מרמב"ם לפני חודשים עם דמנציה שלא יודעים את הסיבה שלה,סימנים הדמנציה התחיל לפני שנתיים אשר אובחן בהתחלה כחולה אלצהיימר,אחרי שקראתי הרבה על מחלת אלצהיימר ראייתי שהיא לא מתאימה למצבו של אבא,אחר כך אושפז ברוצלד על מנת לראות באיזה מחלה מדובר,אחרי הבדיקות שעבר בבית חולים רוצילד והיו בדיקות לעומק יצא מבית חולים בלי אבחון חשבו שיש לו מחלת יעקב קרוצפלד מרוב המצב הקשה שיש לו אחר כך הלכתי להדסה עם כל המסמכים שלו אצל פרופספור אלכסנדר לוסוס אשר בקש ממני שנעשה לו בדיקת ספקט,עשיתי לו כל הבדיקות אשר נמצאות במדינה אושפז ברמבם להמשיך אבחון המחלה,אך יצא בלי אבחון הוא מוגדר כחולה דמנציה אבל לא יודעים את הסיבה נתנו לו תרופת סולמדרול ברמבם: אין לו נקשיות בגוף אין לו רעידות (התכווציות) הולך טוב מדבר טוב אוכל טוב מאוד לפני שיקח את הסולומדרול היה במצב מאוד גרוע לא אוכל לא פותח עיניים,נקישות בגוף,רעידות פתאומיות,לא הולך,לא שותה... ההצעה עכשיו שיעשו לו ביופסיה מהמוח אבל אני מאוד פוחד אבא שלי חולה צעיר הוא בן 66 ואני לא יודיע איך להמשיך אשמח לקבל המלצה ממך

31/01/2011 | 15:48 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום דניאל , אשמח ותפקסס או תשלח בדואר בהקדם . את כל החומר הרפואי. ולאחר עיון בחומר אשמח לעזור . פקס - 03-5623033 בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב - קרליבך 13 תל אביב - יפו טלפון - 03-5613737"

מנהל פורום אלצהיימר