דמיון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

25/12/2010 | 13:37 | מאת: rinaf4

אמי בת 80 אשה דכאונית סובלת מאיבוד זכרון קל. הבעייה שנתקלתי בה שהיא כטוחה שהשחקנים או האנשים שמופיעים בטלוויזיה מדברים אליה והיא מנפנפת להם לשלום. מה הבעייה?

27/12/2010 | 10:30 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רינה , זו תופעה נקראת misidentifiction syndrome שנובעת כתוצאה מפגיעה מוחית הגורמת לשיפוט לא תקין לגירויים במציאות. לעיתים קרובות אינה מחייבת טיפול , בכל מקרה מחייבת הערכה ע"מ לבדוק אפשריות נוספות. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב להפרעות זיכרון ושינוי התנהגות " קרליבך 13 תל אביב . טלפון - 03-5613737 .פקס - 03-5623033 .

מנהל פורום אלצהיימר