החמרה באלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/12/2010 | 08:57 | מאת: אורלי

אבי בן 80, אובחן כחולה אלצהיימר לפני שנתיים. בשנתיים האלה מרבה ליפול.נפל על הראש פעמיים באותו מקום ונזקק לתפרים. מבחן מיני מנטל לפני כחודשיים 21/30 . עד לפני שבועיים סירב לשים חיתול אף על פי שהשתן היה בורח לו. בשבועיים האחרונים חלה הידרדרות גדולה במצבו , הוא עם חיתול כל היום , בקושי הולך. לפני כשבוע נפל על הראש ואיבד את ההכרה לכמה דקות. באכילה הוא מחרחר , קשה לו לאכול, כמובן שאינו יכול לאכול בכוחות עצמו. שלשום הקיא בלילה... כמעט ואינו מתקשר, היום בבוקר התפשט לגמרי ושכב במיטה. לוקח כדור אסנאה 5 מ"ג, בנוסף אספירין ציפרלקס וכדור בשם וסיקר. הוא נימצא בבית והולך מידי פעם למרכז יום. מה ניתן לעשות...

20/12/2010 | 09:19 | מאת: אורלי

אבי מעשן כחפיסת סיגריות ביום. אחרי הנפילה שבוע שעבר , יומיים אחר כך, לא יודעת אם זה שייך , הפסיק לעשן לגמרי. עד אז דרש סיגריות , אפילו היה מעשן ברצף. ועכשיו נראה ששכח שיש דבר כזה שנקרא סיגריות ....

20/12/2010 | 15:52 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום אורלי , מדובר בשינוי התנהגותי שמחייב לבדוק את הגורמים לו . יכול להיגרם מדימום תוך גולגתי . בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב" להפרעות זיכרון והפרעות התנהגות . קרליבך 13 תל אביב טלפון 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר