מחלת אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

16/12/2010 | 21:15 | מאת: רותי

שלום רב, אימי בת 79 ואובחנה כחולה במחלת האלצהיימר מצבה הולך ומדרדר כבר כמה שנים לאחרונה כחודש לפחות היא ישנה ללא הפסקה כ-22 שעות ביום אנחנו בקושי מצליחים להעיר אותה בכדי לאכול ולשתות היא אינה יכולה להתקלח לבד או ללכת לבד עקב סחרחורות והתמוטטויות שיש לה. אשמח אם תוכל לומר לי האם זו תופעה שכיחה למחלה ואם כן האם יש איזשהו טיפול או תרופה שיכולה לעזור? תודה

20/12/2010 | 15:57 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רותי , התופעה אינה שכיחה כלל. התופעה מצריכה בירור מידי בהקדם האפשרי!!! אשמח ותיצרי קשר עם הרופא המטפל עוד היום. נשמח לשוחח איתך בטלפון בהקדם.בברכה ד"ר אלי ורטמן מנהל מרפאת מרחב להפרעות זיכרון והפרעות התנהגות בגיל המתקדם ". טלפון 03-5613737 פקס- 03-5623033 . קרליבך 13 תל אביב.

מנהל פורום אלצהיימר