בעית זיכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/12/2010 | 23:08 | מאת: אנונימית

יש לי בעיית זיכרון,אני לא מבוגרת,אני צעירה מאוד. אך בשנתיים האחרונות שמתי לב למשהו מציק,ורציתי להתייעץ,מה זה יכול להיות. כשנתקלתי הרבה במצבי לחץ,מספר דקות או שעות אחר כך שכחתי כמעט כול מה שהיה במצבים האלו. שכחתי את ההרגשה,שכחתי את התגובה שלי,שכחתי עם מי דיברתי,או מי אמר לי מה. זכרתי פרטים קטנים,אבל לא הצלחתי להזכר ממש במה שקרה. לא זכרתי את הכאב באותו הזמן. האם זה משהו רגיל?

07/12/2010 | 07:48 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום לך , מצבים אלו קשורים בלחץ עצמי . עם זאת ישנם מצבים שכדאי לשלול אותם. ממולץ לבצע הערכה לתופעות הנ"ל.כדאי לפנות לנוירולוג התנהגותי פסכיאטרי שיפנה אותך לבדיקות עזר נדרשות במידת הצורך. בברכה ד"ר אלי ורטמו מרפאת "מרחב". קרליבך 13 תל אביב . טלפון - 03-5613737.

01/01/2011 | 23:57 | מאת: רביב

האם שמן קוקוס מפחית את הדימנסיה? האם יש להפחית בסוכר? האם יש להפחית במלח? מהו התזונה שתעזור במחלה זו?

מנהל פורום אלצהיימר