דימנציה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

23/11/2010 | 20:37 | מאת: אתי

שלום ד"ר אני מקווה שאני כותבת למקום הנכון אבי אדם עיוור והכל התחיל שלפני שנה אבי עבר אירוע לב (אוטם שריר הלב), קיים לו גם כולסטרול גבוהה לאחרונה אובחן תהליך של דימנציה. הוא נוטל המון תרופות ולדעתי יכול להיות שמצב זה גורם לבלבול? לבכי בלתי נשלט, יש רגעים שאני נהנת מאבי ושנייה לאחר מכן אני חשה כי עומד מולי אדם זר וכל זה בתקופה כה קצרה מאז החל לקבל המון תרופות נוטל בבוקר אומפרדקס 20 מ"ג,קרדילוק 2.5 מ"ג,רסיטל 20 מ"ג בצהריים: אספרין 100 מ"ג,מיקרופירין 100 מ"ג. בערב: קסטרל 10 מ"ג,ליפיטור 40 מ"ג(בעבר 60) וחצי כדור בונדורמין. האם אין שילוב אסור בין התרופות? עם מי אפשר להתייעץ בנושא התחושה שלי אומרת כי משהו בשילוב אולי לא תקין? אבל אני רק יכולה לחשוב כי הידע בידיים שלכם הרופאים. יישר כוח ותודה מראש

23/11/2010 | 20:45 | מאת: אתי

שכחתי גם לציין שעד חודש שעבר נטל גם פוסיד וטריטייס 2.5 מ"ג ולוריוון

23/12/2010 | 23:43 | מאת: מיכל אילון

יש בהדסה מרכז הפועל בשיתוף עם א.ש.ל.לגילאי שבעים ומעלה. אפשר לפנות אליהם במייל [email protected],ניתן לקבל מהם טפסים ולמלא את פרטי החולה, מחלות מהן הוא סובל , רשימת תרופות שהוא לוקח, שולחים להם, אחרי מספר ימים מתקבלת תשובה מפורטת טלפונית ובמייל, גם לרופא המשפחה. הם בודקים אם יש אינטראקציה בין התרופות ומייעצים אם להוריד תרופות או מינון, כמובן בתיאום עם הרופא המטפל.בהצלחה.

מנהל פורום אלצהיימר