התייעצות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

18/11/2010 | 20:13 | מאת: אירית

אבי בן 79 במהלך השנה האחרונה טוען שנכנסים אליו הבית אנשים מזיזים לו דברים מטיילים בבית אוכלים לו דברים ומשאירים לו דברים כמו תמונות וחפצים בבית. החלפנו את המנעולים פעמיים לפני שבוע הוחלף המנעול עוד הפעם ועדיין היום אבי אמר לי שקנה עוגות ומישהו לקח לואותם מהבית . הגעתי לביתו לבדוק וראיתי את העוגות מאחורי השירותים. אבי לא מוכן לקבל את זה שאולי הוא עושה זאת בלי להרגיש ץ דוקטור מה אתה חושב על התופעה

30/11/2010 | 15:49 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום אירית , מדובר על מצב דלוזיונלי. מצב זה דורש הערכה מפורטת לזיהוי גורם טיפולי. בברכה ד"ר אלי ורטמן . מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13 תל אביב יפו.

מנהל פורום אלצהיימר