הידרדרות דורסנית

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

07/11/2010 | 11:53 | מאת: רעות

שמי רעות ואימי בת 59 אובחנה בשנה האחרונה כחולת אלצהיימר. היא מטופלת אצל מיטב הרופאים עם התרופות הנדרשות למצבה. למרות זאת היא מדרדרת בקצב נוראי מיום ליום! היא אינה מעוניינת לבצע פעילות מסוג כלשהו ומתנגדת כמעט לכל דבר! האם יש טיפול או סדנה שאמא/אני יכולות לעבור בכדי לקבל כלים להתמודדות יומיומית??

17/11/2010 | 16:07 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

רעות שלום , אכן קצב ההידרדרות הוא מהיר לשלב זה. נשמח ותשלחי לנו חומר רפואי כדי שנוכל לראות את כל התמונה. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב . פקס - 035623033 טלפון 03-5613737

28/11/2010 | 11:58 | מאת: רעות

דר' ורטמן שלום, שלחתי את כל החומר הרפואי שיש בידינו על מצבה של אמא ומזכירתך אישרה את קבלתם. חלה החמרה נוספת במצבה, היא בקושי הולכת, אי שליטה בסוגריים, הזיות שגוברות (למרות שמקבחת טיםול תרופתי מונע) ועדיין ממשיכה להתנגד לפעילות מכל סוג. אנא חיזרו אליי בהקדם

מנהל פורום אלצהיימר