מחפשים בדחיפות!

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

02/11/2010 | 13:31 | מאת: נילי

שלום רב, אנחנו מחפשים בדחיפות עובד לסיוע לקשיש חולה דמנציה, במצב סיעודי. החולה נמצא בביתו, עומו חיה אישתו, הבריאה. אנו מחפשים אדם מסור וחם, שרוצה ויכול לאחר חברה נעימה לאדם חולה, לצאת לטיול מדי יום, ולעזור בכל צרכי הגוף: מקלחתף האכלה וכדומה. העסקנו בעבר שני עובדים, ואנו משפחה חמה שיודעת לכבד את זכויות העובד אצלנו, כולל חדר מרווח ומאובזר, אורחות חמות, וכל הזכויות המגיעות על פי החוק לעובד. נשמח לעזרה!

30/11/2010 | 16:01 | מאת: ד"ר ורטמן

שלום נילי , בנושא זה עליך לפנות לחברות כוח אדם המתעסקות בנושא. בברכה ד"ר אלי ורטמן מרפאת "מרחב" קרליבך 13 . תל אביב. טלפון -03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר