אבחון אלצהיימר / דמנציה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

28/10/2010 | 14:58 | מאת: נגה

שלום רב, הורי מתגוררים בחיפה. אמי בת 72. בשנה וחצי האחרונות אנחנו מבחינים בירידה בתפקודים הקוגנטיביים, בעיקר בזכרון לטווח המיידי (חוזרת על אותו סיפור מס' פעמים בזמן קצר, שוכחת שדיברה איתנו אך לפני מספר דקות וכו'). למעט זאת, נראית לנו בדכאון מאז פרשה מהעבודה. מכל מקום, אנחנו מאוד רוצים שהיא תיגש לאבחון (אבי לא משתף פעולה..,). כיצד ניתן לברר על מקום העורך אבחונים באזור חיפה?תדה

03/11/2010 | 10:54 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום נגה , בידקי בבית חולים רמבם בחיפה. בברכה ד"ר אלי ורטמן.מרפאת מרחב קרליבך 13 תל אביב . טלפון - 035613737.

מנהל פורום אלצהיימר