תרגילי זכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/10/2010 | 15:08 | מאת: בת שבע

שלום. בחודש האחרון אבי היה במצב בילבולי שהלך והחמיר יחד עם שינוי בסגנון ההליכה, הדיבור ואף רעד ביד. בבי"ח איבחנו בסופו של דבר אלצהימר ללא ארוע מוחי. לאבי יש רקע של מחלת לב. שאלתי היא האם יש איזה שהם תרגילי זיכרון או תרגילים שיאטו את המצב? לציין כי אבי אינו יכול למצוא מילים כדי לתאר את תחושותיו, רגשותיו, אך, לא כל הזמן. יש לו תקופות ON/OFF באותו הרגע, או לחלופין חצי יום חשיבה בהירה וחצי יום לא. תודה מראש בת שבע

03/11/2010 | 11:22 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום בת שבע , קיימת חשיבות רבה להערכה נוירופסיכוגריאטרית מקיפה ומהירה לפני כל ניסיונות תרופתיים או טיפולים אחרים. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב . טלפון 03-5613737.

מנהל פורום אלצהיימר