מצב לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

13/10/2010 | 21:08 | מאת: הניה רונן

אימי בת95 עברה לפני 3 שנים אירוע מוחישהשאיר אותה משותקת בצד ימין כשיד ספסטית והרגל פלסידית עם מעט תנועה. צד שמאל : יד מעט תנועה עם ספזם ורגל מסוגלת להרים ולהוריד מספר פעמים. אינה מסוגלת לעמוד ואו ללכת. מדברת בולעת עירה לסביבה,מתקשה בקריאה.נהנית משדורי טלויזיה וטיול ברחוב. אין לנו מושג איפה בדיוק הפגיעה. במשך כחדש היא משמיעה קול בכל נשיפה במשך כל היום לעיתים גם בשינה. היא לא מתלוננת על כאבולא יכולה להפסיק את השמעת הקול. נראה והגיוני שזה מאד קשה. לרופאת המשפחה אין הצעה. אל מי אפשר לפנות בבעיה זו. ממש רחמנות בנוסף על הנכות הקשה גם תופעה זו.

03/11/2010 | 10:52 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום הניה , נשמח לעזור במרפאתנו. בברכה ד"ר אלי ורטמן מרפאת מרחב קרליבך 13 תל אביב. טלפון 03-5613737.

מנהל פורום אלצהיימר