מחקר חדש - ויטמינים מקבוצה B

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

11/10/2010 | 13:28 | מאת: נטשה

שלום רב, האם שמעת על המחקר הזה: חוקרים בריטים זיהו האטה משמעותית בקצב התכווצות המוח אצל אנשים שבשלבים הראשונים של המחלה טופלו במינונים גבוהים של ויטמינים מקבוצה B. ההודעה על המחקר אפילו פורסמה בחדשות "כללית" (עם ציון מדוייק של המינון). הרבה רופאים בחו"ל ממליצים כבר על הטיפול הזה, ממילא לחולי אלצהיימר אין הרבה להפסיד.אני רוצה לנסות, מה דעתך? בתודה מראש, נטשה

03/11/2010 | 10:48 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום נטשה , אפשר לנסות. בברכה ד"ר אלי ורטמן מרפאת מרחב קרליבך 13 תל אביב טלפון 03-5613737.

מנהל פורום אלצהיימר