אובדת עיצות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

05/10/2010 | 01:05 | מאת: מיואשת

אבי מאובחן כחולה אלצהיימר דרגה בינונית.עקב התנהגות שסיכנה מאוד כמו הבערות אש ועוד אושפז במוסד.התנהגותו אגרסיבית דורש הבייתה אמי אינה יכולה יותר לטפל בו !חולה וחלשה.הוא מטעה שכן מנהל שיחה רציפה אך אינו זוכר כלום בטווח קצר.מאשים אותי וטוען כי אם לא אוציאו מהמוסד יתאבד ואני אשא בתוצאות.דרך ללא מוצא.מה עושים?

17/11/2010 | 16:13 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום לך , אשמח לשוחח איתך בטלפון על מנת להבין את הגורמים הפעילים בתמונה. בברכה ד"ר אלי ורטמן , "מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב טלפון 03-5613737 .

מנהל פורום אלצהיימר