אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

22/08/2010 | 23:31 | מאת: דן

אמי סובלת מאלצהיימר מזה שש שנים. בהוראתו של פרופסור רכס היא לוקחת רספרדל אחרי תקופה שהיא סבלה מהזיות. אני לא מרוצה מהתרופה, היא הופכת אותה לכבויה ומנותקת. האם ישנן תרופות טבעיות לאלצהיימר?

23/08/2010 | 10:37 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

דן שלום. ישנו מגוון תרופות שניתן להתאים למצב. משאלתך עולה שיש מצבים שאמא נראית יותר טוב וחשוב לשפר ולשדרג מצבים אלה. התאמת תרופות תלויה בהגדרה מדויקת של המצב הנוכחי. קרוב לוודאי שאם הערכה נעשתה לפני 6 שנים, האם ישנה החמרה? אם האבחנה נעשתה בעבר (לפני כ-6 שנים), כדאי לעשות רויזיה של המצב הנוכחי. נשמח לקבל חומר רפואי בפקס על מנת שנוכל לעזור. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737, פקס 03-5623033

מנהל פורום אלצהיימר