אפטיות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

02/08/2010 | 22:54 | מאת: מנחם

לדר. ורטמן שלום אבי בן 88.סובל כ6 שנים מאלצהימר.לפני כחודש נפל בתוך הבית,נחבל קצת בגב.מאז לא יורד יןתר מהמיטה,בוהה ומזה 5 ימים לא אוכל ולא שותה.היה פעמיים מאושפז בגלל התייבשות.בבריאות הנפש ברמת חן הפקידה המסדרת ביקורי בית בחןפש.יש בקשה מרופאת המשפחה.מ ה לעשות?בתודה הבן

17/08/2010 | 12:12 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

מנחם שלום. אביך זקוק לבירור מהיר. נשמח לעזור בדחיפות. אם מתאים לך, פנה אלינו בבקשה. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 ת"א 03-5613737

20/12/2010 | 15:22 | מאת: רוני

אבי כרגע באותו מצב? הייתי מעונין לדעת האם היה שינוי במצבו ומה גרם לזה?

מנהל פורום אלצהיימר