שאלה לגבי התרופה reminyl

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

01/08/2010 | 16:27 | מאת: אורנה

אימי בת 88. מאובחנת כחולת אלצהיימר . קיבלה את הכדור הנ"ל לפני כחדשיים במינון של 8 מ"ג-כדור אחד ליום.. לאחר חודש ההנחיה היתה לשנות לה לכדור של 16 מ"ג. התחלנו בזה והיא החלה להתלונן על סחרחורות קשות. האם כדאי לתת לה חצי כדור? תודה מראש

17/08/2010 | 11:42 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

אורנה שלום. רצוי בשלב ראשון לרדת למינון שאינו גורם סחרחורת ובשלב השני, בהקדם רב,יש לבצע הערכה של שינויי לחץ דם וגורמים נוספים המשפיעים על מצבה. נשמח לעשות זאת במרפאתנו. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר