טיפול בחמצן היפרברי לאלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

22/06/2021 | 09:43 | מאת: חיים

האם בוצעו מחקרים המוכיחים שיפור בעקבות טיפול בחמצן היפרברי במקרים של ירידה קוגניטיבית ואלצהיימר?

חיים שלום רב המחקר הקיים היום כולל מחקרים קליניים בחולי אלצהיימר, מחקרי מעבדה וחיות . בנוסף קיימים מחקרים שבוצעו באנשים בריאים בגיל המבוגר (מעל 65). בשורה התחתונה המחקרים מראים שיפור כללי ביכולות קוגניטיביות , שיפור מעבדתי והדמייתי בתפקוד המוח, שיפור הזיכרון ובמהירות חשיבה. אם זאת חשוב לציין כי עדיין יש לבצע עבודות נוספות במספר גדול של מטופלים כדי להפוך את הטיפול ל STANDARD OF CARE.

מנהל פורום אלצהיימר