ירידה קוגניטיבית טבעית של הגיל המבוגר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/06/2021 | 09:43 | מאת: טל

האם טיפול בתא לחץ יעיל במקרים של ירידה קוגניטיבית טבעית של הגיל המבוגר? תודה

שלום רב ישנם מספר מחקרים שבוצעו על מטופלים ללא מחלות רקע שסבלו מירידה קוגניטיבית טבעית על רקע גיל. על פי עדויות המטופלים ומבחנים קוגניטיביים שבוצעו לפני ואחרי הטיפול ו נמצא כי הטיפולהמטופלים חוו שיפור במהירות החשיבה, בזיכרון ובתפקוד כללי.בנוסף בחלק מהמחקרים הראו שיפור גלובלי בתפקוד המוח ע"י ביצוע הדמייה (fMRI או מיפוי SPECT) לפני ואחרי הטיפול .

מנהל פורום אלצהיימר