מחלת אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

28/06/2010 | 22:41 | מאת: נוימן רחל

שלום רב בעלי כיום בן 60 לפני 5 שנים אובחן כחולה אלצהיימר או בדמנציה פרונטוטמפורלית אי אפשר לקבוע בבירור, הוא מטופל אצל פרופ' אהרון במרפאה הקוגנטיבית בחיפה, לוקח כדורי ממוריט ואביקסה, הוא מתקשה מאוד בדיבור אינו יכול להוציא משפטים מלאים, עדיין מתרחץ לבד ומתלבש כמעט לבד, פיזית הוא מתפקד בסדר, מצב רוחו די ירוד למרות שאינו מודע למחלתו, הוא מאוד משועמם כי אינו יכול כבר לקרוא או לעשות כל עבודה שהיא גם בתוך הבית, ברצוני לדעת אם אפשר משהו לעשות בטיפול בו ואם יש טעם לבוא לביקור במרפאתך, הוא עדיין מזהה את כולם גם חברים רחוקים וגם את כל בני המשפחה, בברכה רחל נוימן

29/06/2010 | 14:02 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רחל, טוב לשמוע שבעלך מטופל אצל פרופ' אהרן. מעבר לזה, נשמח לראות מסמכים רפואיים המתעדים את מצבו הרפואי כיום. בברכת בריאות טובה, ד"ר א. ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר