אומגה 5-grana gard - מינון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

22/08/2018 | 13:50 | מאת: איה

שלום רב .אני בת 60 .. כל יום כשאני מתעוררת ביחד עם האוכל נוטלת 2 כמוסות של גארנה גארד במשך 6חודשים כבר..שאלתי היא האם המינון משתנה בהתאם לגיל הזמן וכד'? ד.א.לציין כי אני נראית ומרגישה חיונית יותר.. אני עובדת כקופאית ומרגישה בחודש האחרון חדה יותר עם החשבונות והכספים..

03/09/2018 | 21:05 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לאיה שלום רב, אינני מחווה דעה על מוצר שלא עבר הערכת רשות תרופות בכלל זה גראנה גארד. מן האתר: https://granalix.com/terms-of-use/ The products and claims made about specific products on or through the Site or claims made about specific nutrients or products or services offered on the Site have not been evaluated by the United States Food and Drug Administration or any similar body in any other jurisdiction and are not approved to diagnose, treat, cure or prevent disease. בברכת בריאות ושנה טובה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר