גיל69 שוכח הרבה מאד.לא זוכר בעל פה.העם זה יעזור להתחיל לזכור?

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

29/07/2018 | 00:43 | מאת: אלברט אהרונוב

איפה קונים את שמן הרימון.

31/07/2018 | 22:29 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

למר אהרונוב שלום רב, אני מצטער שאלה קשייך. אני ממליץ שתפנה לרופא להבדק, שמא יש מרכיבים הקל להפוך במצבך, וכדי לקבל אבחנה מסודרת, שאולי תביא לטיפול. אינני מחווה דעה על טיפולים שלא אושרו על ידי גורם רגולאטורי מתאים (FDA, EMA, משרד הבריאות הישראלי) להטוויה מסוימת, כי אין ביכולתי לעשות את ההערכה שממשלות מפקידות בידי גופים מיוחדים שזה מקצועם ויעודם. על כן גם אינני מכוון מתעניינים, שמא כוון תתפרש כהבעת דעה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר