לפני מספר חודשים יצרתי עמך קש

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

17/07/2018 | 20:07 | מאת: הדר

דר שלום רב, לפני מספר חודשים יצרתי עמך קשר דרך הפורום הזה בעקבות חשש על סעיות זיכרון שהיו לאמי,כמו לשכוח לכבות אור בחדר באופן קבוע,נכנסנו פעם אחת לחנות בקניון עברנו לחנות השנייה-והיא עוד הייתה בטוחה שאנחנו בחנות בראשונה,הבעיה הייתה שאמי מסרבת ללכת לבדיקות למוח לבדוק אם יש איזושהיא בעיה. בחודשים האחרונים דווקא כל הסימפטומים שהיו לה נעלמו,אבל היום היא סיפרה לי בהלצה שהיא הייתה לחוצה להגיע לעבודה בבוקר ושמה בטעות בלי לשים לב,שני עגילים שונים. האם אני צריכה להתחיל לדאוג שוב? תודה רבה

17/07/2018 | 21:59 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

להדר שלום, אם יש לאמך תקופות בהן זכרונה אינו פועל כשורה כדאי לה מאד להגיע לבדיקה רפואית, בראש וראשונה כדי למצוא גורמים שקל לטפל בהם. זה שהיתה תקופה שתסמיניה נעלמו גורם לחשוב שיתכן שיש דבר מה שניתן יהיה לזהות, ושאם יטופל לא תהיה הישנות. אנא עודדי אותה להגיע להבדק. כדאי שתתלוי אליה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר