מתי צריך להתחיל לדאוג ששוכחים

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

05/05/2018 | 19:30 | מאת: שלי

דר שלום, עד מה שכיחות של איפה התיק שלי נמצא או שמישהוא סיפר לי משהוא ושכחתי ביום למחרת שבכלל הוא סיפר לי את זה ,צריך להדאיג אותי? תודה

07/05/2018 | 19:26 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשלי שלום רב, מכיוון ששאלת, הרי כבר דואגת, וכנראה מדובר בשנוי. הדבר הנכון -- לפנות לרופאך, לעבוד מספר בדיקות כלליות לבדוק את בריאותך הכללית, ולהגיע להערכה אצל נוירולוג, רצוי עם עניין בנושאי זכרון ושכחה. יוכל לרדת לעומק הדברים, ולבדוק במה מדובר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר