מחלת האלצהיימר-מניעה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

10/04/2018 | 10:16 | מאת: bluemoon

לאחרונה אחי אושפז עקב אלצהיימר דבר שמפחיד אותי האם לקיחת granagard יכול להועיל במניעת המחלה או רק מעשיר את החברה המיצרת ? . המון תודות

10/04/2018 | 21:53 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

שלום רב, אינני מחווה דעה על תכשיר שלא אושר לשימוש לאבחנה מסוימת על ידי רשות מוסמכת, כגון משרד הבריאות, ה- FDA, או המקבילה האירופאית, או הומלץ על ידי אגוד מקצועי נוירולוגי בו אני חבר לאחר תהליך בדיקה מקפיד. נראה ליש ש-granagard נכלל בקטגורית ה"לא אושר." בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר